Ridder iQ Workshop

Woensdag 6 december a.s. organiseert Ridder Data Systems België een Ridder iQ workshop. Tijdens deze workshop krijgt u inzicht in wat Ridder iQ voor uw bedrijf kan betekenen.

Ridder iQ is het geheel nieuwe succespakket van Ridder Data Systems. Het is ontwikkeld op basis van vragen uit de markt én onze kennis van meer dan 35 jaar op gebied van ERP software. Tijdens deze 35 jaar zijn wij uitgegroeid tot de marktleider in de maakindustrie en bieden u de meest branchespecifieke oplossing!

Zien is geloven

Omdat wij overtuigd zijn van ons nieuwe product willen wij u graag op een unieke wijze kennis laten maken met Ridder iQ door middel van een Workshop. Dit betekent dat u praktijkgerichte demonstratie te zien krijgt en dat u deze middag de mogelijkheid heeft om bijvoorbeeld zelf een order in te voeren in Ridder iQ of om zelf (management)rapportages te maken. Tijdens deze middag wordt u in staat gesteld om op een praktische (handen aan de knoppen) en laagdrempelige  manier de mogelijkheden van Ridder iQ voor uw bedrijf in kaart te brengen

Geïnteresseerd in deze vrijblijvende workshop? Schrijf u dan nu in!

Datum & tijd
6 december 2017
12:00 - 16:00

Locatie
Ridder Data Systems, Zele

Aanmelden voor Ridder iQ Workshop

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op al onze cursussen zijn onze bijzondere voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier inzien.

Aantal beschikbare plaatsen: 8