Er zijn steeds meer bedrijven die projectmatig werken. Daarom heeft Ridder, specifiek voor deze branche, een branchetemplate en implementatiemethodiek ontwikkeld. U zult uw proces direct herkennen in onze software. Door deze template is ze immers al volledig toegespitst op uw type bedrijf. Daarnaast is Ridder iQ dynamisch genoeg om zelf aanpassingen te maken. Met een speciaal voor projectwerk ontwikkelde implementatiemethodiek en specialisten die veel ervaring hebben binnen deze branche, zorgen we keer op keer voor een succesvolle implementatie.

Ridder iQ geënt op het projectmatig proces

Kenmerkend voor projectmatig werken zijn de complexe, vaak langdurige trajecten met lange doorlooptijden en in het begin slechts grove schattingen van het budget in tijd en geld. Wat heeft een nieuw project voor invloed op uw resources? Produceert u deels zelf of besteedt u alles uit en draagt u zelf zorg voor de assemblage? De projectmanagementmodule in Ridder iQ borgt ieder facet van het project en stelt u in staat om direct te sturen op basis van real-time informatie. Bouw door middel van faseringen, budgetregels en milestones uw volledige projectstructuur (WBS) op in Ridder iQ. Zie direct wat voor effect een budgetregel heeft op uw toekomstige capaciteit. Stuur meteen bij op acties en milestones in de planning en zie tevens in hetzelfde scherm of u het materiaal wel op tijd geleverd krijgt. Sla documenten en e-mails op in Ridder iQ. Met Ridder iQ kunt u de standaardinrichting volledig naar eigen hand zetten. Met andere woorden u bepaalt de workflow. Ridder iQ is dé oplossing voor projectgestuurde bedrijven.

Wilt u zelf een proefrit maken met onze software? Nodig gerust één van onze specialisten uit!

Ridder iQ - Projectplanning
Ridder iQ - Materiaalstatus

Real-time inzicht in uw volledige bedrijf

Ridder iQ biedt real-time inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. U kan op die manier constant te sturen op basis van actuele gegevens. Wat Ridder daarin belangrijk vindt, is dat informatie naar de gebruiker toekomt. Niet meer zoeken naar informatie, geen rapporten meer uitdraaien, maar live informatie op uw scherm. Informatie gebaseerd op specifieke rollen binnen uw bedrijf. Een inkoper wil immers andere informatie te zien krijgen dan bijvoorbeeld een verkoper of een werkvoorbereider.

Voorwaardelijke opmaak en dashboards

Dankzij voorwaardelijke opmaak kunt u heel gemakkelijk met kleuren werken. Had er al een koopdeel binnen moeten zijn, of dreigt een order onder de gewenste marge te komen, Ridder iQ maakt het direct visueel zichtbaar. Tevens kunt u van alle informatie uit de database, dashboards maken waarin draaitabellen en grafieken verwerkt zijn. Ridder iQ is zo gebruiksvriendelijk dat gebruikers dit ook zelf kunnen instellen en beheren.

Ridder iQ - Voorwaardelijke opmaak

Andere interessante modules

Projectmanagement

Projectmanagement

Creëer een project met fases en budgetregels en beheer uw volledige project

Projectplanning

Projectplanning

Bewaak uw verschillende fases, houd zicht op uw resources en de status van uw materialen

Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Verleen ad-hoc en periodiek service op uw objecten in het veld en maak servicecontracten aan

CAD integratie

CAD integratie

Integreer uw CAD-pakket, zodat er automatisch stuklijsten worden gegenereerd

PDM integratie

PDM integratie

Wanneer u voor het artikelbeheer een PDM-systeem gebruikt, kan dat naadloos in Ridder iQ geïntegreerd worden.

Service App

Service remote app

De complete (off-line) field service app voor uw service- of montage medewerkers

Neem contact op met onze specialist

Wouter Fonteyn
w.fonteyn@ridderdatasystems.be
+32 (0) 52 57 88 44