Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een branchetemplate en implementatiemethodiek ontwikkeld, speciaal gericht op de service- en installatiebranche. U zult uw proces als dienstverlener direct herkennen in onze software. Door deze template is ze immers al volledig toegespitst op uw type bedrijf. Daarnaast is Ridder iQ dynamisch genoeg om zelf aanpassingen te maken. Met een speciaal voor de servicesector ontwikkelde implementatiemethodiek en specialisten die veel ervaring hebben binnen deze branche, zorgen we keer op keer voor een succesvolle implementatie.

Ridder iQ specifiek voor de service en installatie branche

Stuur uw mensen op pad met het één van de efficiëntste gereedschappen, de Ridder iQ Service App. De enige offline werkende serviceapp op de markt. Hiermee heeft u real-time inzicht in de complete historie van het object en weet u wat een collega in het verleden aan het object heeft gedaan, of wat de oplossing was voor het terugkerende probleem. Verleen ad-hoc service bij storingen, bied servicecontracten aan en plan gemakkelijk periodiek onderhoud in. Onderhoud uw serviceobjecten en houd de historiek bij. Werk met meldcodes zodat u snel materialen en bewerkingen in de voorbereiding kan toevoegen. Plan u buitendienstmedewerkers gemakkelijk en snel in met de drag and drop planningsfunctie. Registreer eenvoudig materialen en uren via de app en laat de werkbon ondertekenen door uw klant. Nog voordat de monteur aan zijn terugreis begint heeft de klant de getekende werkbon al per e-mail ontvangen en heeft de binnendienstorganisatie alle gegevens voor het automatisch maken van de factuur ontvangen.
Ridder iQ is dé oplossing voor dienstverleners. Wilt u zelf een proefrit maken met onze software? Nodig gerust één van onze specialisten uit!

Ridder iQ - Serviceplanning middels drag-and-drop.
Ridder iQ - Materiaalstatus

Real-time inzicht in uw volledige bedrijf

Ridder iQ biedt real-time inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. U kan op die manier constant te sturen op basis van actuele gegevens. Wat Ridder daarin belangrijk vindt, is dat informatie naar de gebruiker toekomt. Niet meer zoeken naar informatie, geen rapporten meer uitdraaien, maar live informatie op uw scherm. Informatie gebaseerd op specifieke rollen binnen uw bedrijf. Een inkoper wil immers andere informatie te zien krijgen dan bijvoorbeeld een verkoper of een werkvoorbereider.

Voorwaardelijke opmaak en dashboards

Dankzij voorwaardelijke opmaak kunt u heel gemakkelijk met kleuren werken. Had er al een koopdeel binnen moeten zijn, of dreigt een order onder de gewenste marge te komen, Ridder iQ maakt het direct visueel zichtbaar. Tevens kunt u van alle informatie uit de database, dashboards maken waarin draaitabellen en grafieken verwerkt zijn. Ridder iQ is zo gebruiksvriendelijk dat gebruikers dit ook zelf kunnen instellen en beheren.

Ridder iQ - Voorwaardelijke opmaak

Andere interessante modules

Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Verleen ad-hoc en periodiek service op uw objecten in het veld en maak servicecontracten aan

Service App

Service remote app

De complete (off-line) field service app voor uw service- of montage medewerkers

Partijregistratie

Traceability

Volledige traceerbaarheid van alle ruwe materialen en grondstoffen gebruikt in uw eindproducten

Neem contact op met onze specialist

Wouter Fonteyn
w.fonteyn@ridderdatasystems.be
+32 (0) 52 57 88 44