Verspaningsbedrijven

In de verspaningsbranche gaat het om precisie en kwaliteit. En bovendien om snelheid en efficiency. Als u uw processen niet op orde heeft, gaat dit ten koste van de leverbetrouwbaarheid en de winstgevendheid. Ridder iQ biedt uitkomst. Dankzij de branche-specifieke template is dit ERP-pakket volledig toegespitst op uw type bedrijf. Nog bedrijfsspecifieker maken we Ridder iQ met slimme modules en koppelingen met andere software. Voor een succesvolle implementatie ontwikkelden we een methodiek die speciaal is afgestemd op de praktijk van draai- en freesbedrijven.

 

ERP-software voor uw bedrijf

Ridder iQ is een krachtig en flexibel ERP-pakket voor uw specifieke branche en bedrijf. We ontwikkelden Ridder iQ vanuit het besef dat uw dagelijkse praktijk vraagt op snelheid, precisie en overzicht. Met Ridder iQ calculeert u zeer snel, eventueel op basis van eerder geproduceerd werk. Repeterend werk gaat natuurlijk nog sneller. Wilt u inkopen en financiële afwikkelingen automatiseren? Dat kan met directe integraties met de software van bijvoorbeeld MCB. Met Ridder iQ Shop Floor Control stuurt u uw productie volledig papierloos aan. Ook houdt u hiermee zicht op uw machinecapaciteit en controle over de bezetting van uw machines.

Ridder iQ - Materiaalstatus

Real-time inzicht in uw volledige bedrijf

Ridder iQ biedt real-time inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. U kan op die manier constant te sturen op basis van actuele gegevens. Wat Ridder daarin belangrijk vindt, is dat informatie naar de gebruiker toekomt. Niet meer zoeken naar informatie, geen rapporten meer uitdraaien, maar live informatie op uw scherm. Informatie gebaseerd op specifieke rollen binnen uw bedrijf. Een inkoper wil immers andere informatie te zien krijgen dan bijvoorbeeld een verkoper of een werkvoorbereider.

Voorwaardelijke opmaak en dashboards

Dankzij voorwaardelijke opmaak kunt u heel gemakkelijk met kleuren werken. Had er al een koopdeel binnen moeten zijn, of dreigt een order onder de gewenste marge te komen, Ridder iQ maakt het direct visueel zichtbaar. Tevens kunt u van alle informatie uit de database, dashboards maken waarin draaitabellen en grafieken verwerkt zijn. Ridder iQ is zo gebruiksvriendelijk dat gebruikers dit ook zelf kunnen instellen en beheren.

Ontdek de mogelijkheden voor úw bedrijf

Wilt u de mogelijkheden van Ridder iQ voor uw bedrijf nader onderzoeken? Maak gerust een ‘proefrit’. Neem hiervoor contact op met onze specialist Wouter Fonteyn.

Ridder iQ - Voorwaardelijke opmaak

Andere interessante modules

Productieplanning

Productieplanning

Realtime inzicht in uw capaciteit. Voor een flexibele orderacceptatie en het behalen van levertijden.

Partijregistratie

Traceability

Volledige traceerbaarheid van alle ruwe materialen en grondstoffen gebruikt in uw eindproducten

Shopfloor Control

Shopfloor Control

Stuur papierloos uw productie aan en krijg realtime inzicht in de status van de lopende bewerkingen.

Barcode uren

Barcode uren

Direct inzicht in uw productie door middel van barcodescanners die bewerkingen in de productie registreren.

Neem contact op met onze specialist

Wouter Fonteyn
w.fonteyn@ridderdatasystems.be
+32 (0) 52 57 88 44