Ridder iQ Algemene Gebruikerscursus

De algemene gebruikers cursus Ridder iQ is de opstartcursus voor alle eindgebruikers van Ridder iQ Business software. Cursisten leren in 1 dag hoe zij Ridder iQ naar hun hand kunnen zetten. De cursus bevat een korte demo van de standaard verkoop en productie procesgang en algemene uitleg over de menustructuur, schermopbouw en gebruikersinstellingen.

Trainingsdata

Geen data beschikbaar

Ridder iQ Aankoop en stock

De cursus Ridder iQ Aankoop en Stock is een cursus voor beginnende eindgebruikers die meer kennis willen opdoen over voorraad- en aankoopprocessen binnen Ridder iQ. Deze eendaagse cursus is opgesplitst in een onderdeel stock en een onderdeel aankoop.

Trainingsdata

Geen data beschikbaar

Ridder iQ Rapport generator

De cursus Ridder iQ Rapport generator is een tweedaagse cursus voor Ridder iQ gebruikers die zelf nieuwe rapporten willen maken of bestaande rapporten willen aanpassen.

Trainingsdata

Geen data beschikbaar

Ridder iQ Werkvoorbereiding

De cursus Ridder iQ werkvoorbereiding is een cursus voor gevorderde eindgebruikers die meer kennis willen opdoen over de processen werkvoorbereiding en productiebesturing binnen Ridder iQ. In deze cursus wordt onder andere ingegaan op de opbouw van artikelen, bewerkingen en uitbesteed werk. Cursisten leren in 2 dagen alles over het aanmaken en beheren van stuklijsten.

Trainingsdata

Geen data beschikbaar

Ridder iQ Gecalculeerde kolommen en grafieken

De cursus Ridder iQ Gecalculeerde kolommen en grafieken is een cursus voor gevorderde eindgebruikers die meer kennis willen opdoen over het opmaken van grafieken, draaitabellen en gecalculeerde kolommen binnen Ridder iQ.

Trainingsdata

Geen data beschikbaar

Ridder iQ Analytics

De cursus Ridder iQ Analytics is een tweedaagse cursus voor iedereen die met Ridder iQ Analytics zelf dashboards wilt bouwen. De cursus bevat veel technische aspecten. Enige kennis van tabellen, tabellen koppelen en wat scripts en sql is wenselijk.

Trainingsdata

Geen data beschikbaar