Barcode uren

Uren bijhouden, wie heeft er geen hekel aan? Met Ridder iQ Barcode Uren wordt het registreren van uren op werkzaamheden voor iedereen gemakkelijker. Het systeem is gebruiksvriendelijk en voorkomt manuele fouten. Zo wordt er niks vergeten en klopt uw urenadministratie altijd.


Voor wie?
Ridder iQ Barcode Uren is er voor bedrijven die tijdens productie en bij oplevering van een project of product een goed inzicht willen hebben in de uren die medewerkers eraan besteed hebben.

Hoe werkt het?
Elke werknemer heeft zijn eigen barcodepasje of RFID. Door eenvoudig de barcodes te scannen worden de mutaties direct in het systeem geregistreerd. Ridder iQ herkent de werknemer en het bijbehorende rooster aan zijn persoonlijke barcode. De software geeft meteen aan of de uren binnen het werkrooster van de medewerker vallen. Is dit niet het geval, dan ziet het systeem het als overuren of als tijd voor tijd. Daarbij wordt rekening gehouden met diverse soorten overuren en bijbehorende tarieven.

Aanwezigheid
De barcodeterminal beschikt over meer functionaliteit dan alleen de communicatie met de barcodescanner. Zo kan de aanwezigheid geregistreerd worden en is de terminal uitgerust met een RFID-ontvanger. Deze ontvanger maakt het mogelijk om boekingen door te voeren met een pasje of een ‘druppel’.

Combi order
Als er in één bewerking meerdere orders tegelijk bewerkt worden, kan dat worden ingegeven met de barcodescanner. De combi-order functionaliteit zorgt ervoor dat de uiteindelijk gewerkte uren gelijkmatig of op basis van voorcalculatie worden verdeeld over de orders.

Ridder iQ Workshop

6 december 2017
12:00
Ridder Data Systems ,Zele
Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met onze specialist

Wouter Fonteyn
w.fonteyn@ridderdatasystems.be
+32 (0) 52 57 88 44


Andere oplossingen

Productieplanning

Productieplanning

Plan uw productie met een Gantt-diagram en maak uw capaciteit en bezetting inzichtelijk

Shopfloor Control

Shop Floor Control

Stuur papierloos uw productie aan en krijg real-time inzicht in de status van de lopende bewerkingen.

Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Verleen ad-hoc en periodiek service op uw objecten in het veld en maak servicecontracten aan