PDA Logistiek

Magazijnmutaties worden vaak manueel beheerd. Dat wil zeggen: ze worden op een formulier bijgehouden en vervolgens in een ERP-systeem gezet. Dit werkt fouten in de hand en er is geen real-time verwerking, waardoor u nooit een actueel overzicht heeft van uw stock. Met Ridder iQ PDA Logistiek lost u deze problemen gemakkelijk op.


Voor wie?

Ridder iQ PDA Logistiek is bedoeld voor bedrijven die hun stockbeheer willen optimaliseren.

Hoe werkt het?
Met behulp van Ridder iQ PDA Logistiek is de stock eenvoudig te inventariseren. Medewerkers scannen de barcodes van het magazijn, vervolgens de barcode van het artikel en geven daarna het getelde aantal in. Zo wordt de stock eenvoudig geïnventariseerd, zonder papieren lijsten. Daarnaast is het mogelijk automatisch een inkoopadvies aan te maken, waardoor de hoeveelheid producten die u op stock hebt, altijd in overeenstemming is met de verkoop.

Artikeluitgifte op order
Met deze functionaliteit kunt u stockartikelen op verschillende manieren afboeken naar een order. Ook kunt u te veel gebruikte materialen weer eenvoudig terugboeken op de stock.

Magazijnoverboekingen
Tevens is het mogelijk om met de PDA-scanner artikelen over te boeken van het ene naar het andere magazijn. Denk bijvoorbeeld aan het dagelijks bevoorraden van de servicebus vanuit het hoofdmagazijn of het overboeken van artikelen vanuit expeditie naar de andere magazijnen.

Ridder iQ Workshop

6 december 2017
12:00
Ridder Data Systems ,Zele
Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met onze specialist

Wouter Fonteyn
w.fonteyn@ridderdatasystems.be
+32 (0) 52 57 88 44


Andere oplossingen

Shopfloor Control

Shop Floor Control

Stuur papierloos uw productie aan en krijg real-time inzicht in de status van de lopende bewerkingen.

Barcode uren

Barcode uren

Direct inzicht in uw productie door middel van barcodescanners die bewerkingen in de productie registreren

Productieplanning

Productieplanning

Plan uw productie met een Gantt-diagram en maak uw capaciteit en bezetting inzichtelijk