Projectmanagement

Om uw klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, moet u uw projecten eenvoudig kunnen beheren. U wilt engineering, aankoop, productie en benodigde resources op elkaar afstemmen. Ook in geval van een wijziging door de klant, leverancier of beschikbare resources. Budgetbewaking, voortgangsbewaking, margebewaking en inzicht in de benodigde en beschikbare resources is dan ook van cruciaal belang. Ridder iQ Projectmanagement geeft u real time inzicht in alle lopende projecten.


Voor wie?
Ridder iQ Projectmanagement is bedoeld voor projectmatig werkende bedrijven die real-time inzicht willen in alle lopende projecten, inclusief de budgetten, voortgang, marges, resources, et cetera om deze te kunnen beheren en aansturen.

Hoe werkt het?
In de integrale oplossing Ridder iQ Projectmanagement kunt u al in het verkoopproces een project aanmaken, beheren en op elk gewenst moment de voortgang monitoren. U kunt al uw CRM-activiteiten in een project beheren, zoals calculaties, afspraken, taken, documenten, facturatiemomenten, deadlines en kritische oplevermomenten. Bovendien zijn alle uren op het project al tijdens het verkoopproces te verantwoorden.

Budgetten
Een geactiveerd project is op te delen in verschillende projectfases met elk een eigen budget. Budgetten kunnen al direct bij het aanmaken van de fases maar ook gedurende het project toegekend worden. Ze kunnen bestaan uit bewerkingen, materialen, uitbestedingen of diversen.

Voortgang
Ridder iQ Projectmanagement toont in één centraal overzicht het totale project, waarmee op zeer grove of op detailniveau de voortgang te bewaken is. De voortgang wordt per fase, budget, order of werkbon direct zichtbaar.

Financiële kerncijfers
Inzicht krijgt u tot in detail ook in de financiële kerncijfers. Denk aan kostprijs en uren, desgewenst per projectfase. Op elk moment, na elke bijstelling is een calculatie uit te voeren en zijn rapportages te draaien om zo de actuele voortgang en verwachting te monitoren. KPI’s – kostprijs/uren nog te gaan, margebedrag, margepercentage – zijn met één druk op de knop inzichtelijk. Elke calculatie wordt opgeslagen, waardoor u in staat bent om calculaties te vergelijken. Daarnaast biedt Ridder iQ Projectmanagement inzicht in de vooruitgang van een project.

Planningen
Ridder iQ Projectmanagement biedt een bedrijfs- en projectplanning waarin alle activiteiten in diverse projecten worden weergegeven. Vanuit deze planning hebben bedrijven een centraal overzicht van de actuele status en kunnen de diverse projecten, orders, bonnen en activiteiten worden geopend voor meer details.

Ridder iQ Workshop

6 december 2017
12:00
Ridder Data Systems ,Zele
Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met onze specialist

Wouter Fonteyn
w.fonteyn@ridderdatasystems.be
+32 (0) 52 57 88 44


Andere oplossingen

Projectplanning

Projectplanning

Bewaak uw verschillende fases, houd zicht op uw resources en de status van uw materialen

CAD integratie

CAD integratie

Integreer uw CAD-pakket, zodat er automatisch stuklijsten worden gegenereerd

Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Verleen ad-hoc en periodiek service op uw objecten in het veld en maak servicecontracten aan