Projectplanning

Projectgestuurd produceren is een van de meest ingewikkelde processen binnen de maakindustrie. Er moet continu afstemming zijn tussen engineering, aankoop, productie/assemblage en de benodigde resources. Om projecten eenvoudig te kunnen beheersen hebben wij de module Ridder iQ Projectplanning ontwikkeld, die u real-time inzicht geeft in alle lopende projecten.


Voor wie?

Ridder iQ Projectplanning sluit naadloos aan bij de praktijk van projectmatige werkende maakbedrijven.

Hoe werkt het?
Deze module vormt de basis voor het juist aansturen van uw projecten. Ridder iQ Projectplanning biedt een compleet grafisch overzicht van alle lopende projecten, orders en activiteiten aan de ene kant en de benodigde resources met beschikbare capaciteiten aan de andere kant. Met drag and drop kunnen budgetten, activiteiten, bonnen en bewerkingen eenvoudig aan afdelingen of medewerkers worden toegewezen. Met Ridder iQ Projectplanning maakt u een grove planning met budgetten en afdelingen (bijvoorbeeld in de offertefase) maar ook een planning tot in de kleinste details op bewerking- en medewerkersniveau.

Veel meer dan een planning
Met Ridder iQ Projectmanagement heeft u op elk ogenblik inzicht in de bezetting, financiële voortgang, voor- en nacalculatie, leverdata en dergelijke. De projectmatige functionaliteit is zeer uitgebreid. Alleen het aanmaken van een project of een aangepaste planning is niet voldoende. Projectmatig werken gaat immers verder dan alleen het benoemen van het project. Met deze module kan de gebruiker veel meer: zoals het maken van projectdefinities, projectcalculaties, Work Breakdown Structures (WBS), compleet met budgettering en voortgang, projectplanning, rapportages en liquiditeitsprognoses.

Uitgebreide mogelijkheden
Met deze module heeft u direct een overzicht van alle lopende projecten, orders en activiteiten met leverdatum. Zo kunt u uw verschillende fases, budgetten en materialen nauwkeurig bewaken. Ridder iQ Projectplanning is tevens compleet geïntegreerd met onze productie- en serviceplanning.

Ridder iQ Workshop

6 december 2017
12:00
Ridder Data Systems ,Zele
Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met onze specialist

Wouter Fonteyn
w.fonteyn@ridderdatasystems.be
+32 (0) 52 57 88 44


Andere oplossingen

Projectmanagement

Projectmanagement

Creëer een project met fases en budgetregels en beheer uw volledige project

Projectplanning

Projectplanning

Bewaak uw verschillende fases, houd zicht op uw resources en de status van uw materialen

Productconfigurator

Productconfigurator

Configureer uw complexe samengestelde producten snel dankzij de Productconfigurator en neem ze direct in productie