Scan Sys

Veel bedrijven verwerken hun facturen nog altijd handmatig. Dat is niet alleen tijdrovend, maar ook foutgevoelig. Want facturen kunnen kwijtraken. Met Ridder Scan Sys automatiseert u het hele proces van inlezen, matchen en laten beoordelen en goedkeuren door gemachtigden. En het mooie is: deze module verwerkt ook andere documenten. De module is volledig geïntegreerd in uw ERP-pakket Ridder iQ.

Voor wie?
Ridder iQ Scan Sys is bedoeld voor maakbedrijven die facturen geautomatiseerd willen scannen en verwerken en tevens alle overige documenten altijd digitaal bij de hand willen hebben.

Zo werkt Ridder iQ Scan Sys

In Ridder iQ Scan Sys verwerkt u met zo min mogelijk handelingen documenten digitaal, zoals aankoopfacturen, pakbonnen, offertes en poststukken. De module is ontwikkeld in samenwerking met softwarehuis Scan Sys in Nootdorp, een strategische partner van Ridder Data Systems. Ridder iQ Scan Sys is bestemd voor maakbedrijven die facturen geautomatiseerd willen scannen en verwerken en tevens alle overige documenten altijd digitaal bij de hand willen hebben.

Geautomatiseerde factuurverwerking
De module is uitgerust met ImageCapture for Invoices. Voor het geautomatiseerd verwerken van aankoopfacturen maakt deze software gebruik van de aanwezige crediteurgegevens, boekingslogica en bestelinformatie in Ridder iQ. Aan de hand van deze informatie genereert de module automatisch een boekingsvoorstel. De module matcht de aankoopfacturen direct op openstaande bestellingen en ontvangsten. De boeking wordt rechtstreeks in Ridder iQ aangemaakt. Het verwerkte document kunt u als bijlage opvragen bij de boeking. Bij toepassing van fiattering voorafgaand aan de betaling, worden de boekingen automatisch geblokkeerd.

De voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking

  • Geautomatiseerde factuurverwerking van zowel papieren als digitale facturen
  • Directe besparing van invoertijd en aankoopordercontrole op de crediteurenadministratie
  • U bouwt een digitaal archief op, facturen zijn direct opvraagbaar vanuit Ridder iQ
  • Workflow via Ridder iQ, status van de fiattering is direct opvraagbaar vanuit Ridder iQ
  • Volledige integratie met Ridder iQ, geen periodieke uitwisseling van gegevens nodig
  • Breed inzetbaar voor tal van toepassingen (o.a. scannen van servicebonnen en pakbonnen).

Geautomatiseerde documentverwerking
Met Ridder iQ Scan Sys verwerkt u ook al uw overige documenten geautomatiseerd. Hiervoor zorgt ImageCapture for Documents. Pakbonnen, offertes en poststukken worden na verwerking met ImageCapture als doorzoekbaar PDF-bestand gekoppeld aan relaties of gegevens in Ridder iQ. Zo heeft u altijd inzage in uw documentstromen en heeft u een digitaal archief

 

Ridder iQ Workshop

24 oktober 2018
12:00
Ridder Data Systems ,Zele
Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met onze specialist

Wouter Fonteyn
w.fonteyn@ridderdatasystems.be
+32 (0) 52 57 88 44


Referentieverhaal Orangeworks
Download

Andere oplossingen

Projectplanning

Projectplanning

Realtime inzicht in uw lopende projecten. Bewaak uw mijlpalen, houd zicht op uw resources en uw materiaalstatus.

Barcode uren

Barcode uren

Direct inzicht in uw productie door middel van barcodescanners die bewerkingen in de productie registreren.