Service remote app

Hoe kunt u uw service-organisatie zo inrichten dat klanten altijd snel worden geholpen en monteurs hun werkuren goed benutten? Met de Ridder iQ Service remote app plant u gemakkelijk reisuren, service-uren en materialen. Zo reageert u sneller op de behoeften van uw klanten.


Voor wie?

Ridder iQ Service remote app is er voor bedrijven die hun onderhoud perfect willen plannen, zodat de service naar de klant optimaal is.

Hoe werkt het?
Ridder iQ Service remote app helpt uw onderneming met een snellere verwerking van de administratieve handelingen van uw monteurs. Daarnaast heeft u altijd een actueel inzicht in de werkzaamheden die bezig zijn en de beschikbaarheid van de service-auto’s. Reisuren, service-uren en materialen worden vanaf de werkvloer in real-time verwerkt. Zo voorkomt u dubbele werkzaamheden.

Planning
Onze app biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van serviceplanning. Parameters zoals service-intervallen, servicecontracten en keuringsdata kunnen gemakkelijk worden aangemaakt, gewijzigd of verwijderd en dienen als basis voor het inplannen van de servicebonnen. In de serviceplanning kunnen werkbonnen via het grafische planbord met ‘drag and drop’ worden ingepland en aan een buitendienstmedewerker worden toegekend. De planning kan op verschillende niveaus worden ingericht, zoals op dag-, week- of maandniveau. Pas nadat de planning gereed is voor de komende periode, wordt hij beschikbaar gesteld aan de monteurs.

Fieldservice
Met de Ridder iQ Service remote app gaat u zo efficiënt mogelijk om met de capaciteit van uw monteurs. De monteurs kunnen de tablets gebruiken om hun planning voor de komende dag, week of zelfs maand in te zien. Ook is het mogelijk om de historie van het serviceobject te controleren. Hierbij kunnen ze bijvoorbeeld foto’s van het object toevoegen, artikelbarcodes scannen, het materiaalgebruik registreren en de servicehandleiding bekijken.

Ridder iQ Workshop

6 december 2017
12:00
Ridder Data Systems ,Zele
Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met onze specialist

Wouter Fonteyn
w.fonteyn@ridderdatasystems.be
+32 (0) 52 57 88 44


Andere oplossingen

Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Verleen ad-hoc en periodiek service op uw objecten in het veld en maak servicecontracten aan

Partijregistratie

Traceability

Volledige traceerbaarheid van alle ruwe materialen en grondstoffen gebruikt in uw eindproducten

PDA logistiek

PDA Logistiek

Beheer uw magazijnen en verzamel onderdelen voor een productieorder met een PDA-scanner