Wij gaan veel verder dan het leveren van een softwarepakket. Ridder is uw complete partner op het gebied van automatisering. Wij zijn van mening dat een gedegen implementatie bijdraagt tot het optimaal gebruiken van onze software. U wordt uiteraard ondersteund door onze professionals met kennis van uw branche.

Ridder iQ implementatie en opleiding

Ridder heeft een implementatiemethode ontwikkeld waardoor wij onze software optimaal bij u kunnen toepassen. Onze Business Consultant zal als vast aanspreekpunt dienen tijdens de implementatie en zal u gedurende de gehele implementatie en tevens erna begeleiden. Afhankelijk van de projectgrootte en complexiteit zal er tevens een Projectmanager aangesteld worden. Vervolgens stellen wij het Ridder Implementatie Document (RID) op. Dit document, waarin de projectscope, fasering en de planning worden beschreven, dient als basis voor het project. Afhankelijk van het project zullen wij tevens uw (gewenste) bedrijfsprocessen in een blauwdrukfase analyseren, documenteren en projecteren op Ridder iQ. Zo is voor aanvang van de implementatie volledig duidelijk hoe uw bedrijf met Ridder iQ geautomatiseerd gaat worden.

Na installatie van Ridder iQ heeft u al een testadministratie beschikbaar, waarin u wat u geleerd heeft direct in Ridder iQ kunt toepassen. Onze Business Consultant neemt in detail alle processen en modules met de projectgroep door en leidt de eindgebruikers op om te werken met Ridder iQ. Onze Technische Consultants dragen zorg voor integraties en klantspecifieke toepassingen. Onze Financiële Consultant zal u begeleiden in de financiële aansluiting en onze BI Consultant helpt u met het analyseren van gegevens. Nadat de acceptatietest succesvol is verlopen, zal de Business Consultant de lancering begeleiden en beschikbaar zijn voor nazorg.

Ridder iQ - blauwdrukfase

Ridder iQ Consultancy

Ridder Consultancy

Om steeds meer rendement uit Ridder iQ te halen kunt u uiteraard gebruik maken van de expertise van onze consultants. Desgewenst bepalen wij samen met u graag een meerjarenplan voor een continue verbetering van het proces en de automatisering. Onze Business Consultants begeleiden u in het automatiseren van uw bedrijfsprocessen en het opleiden van de eindgebruikers.

Onze Technisch Consultants kunnen al uw klantspecifieke wensen vormgeven in Ridder iQ en helpen u onder andere bij het opbouwen van rapportages, wanneer u dit zelf liever niet doet.

Onze Business Intelligence Consultants helpen u graag met het verkrijgen en analyseren van data vanuit onze geïntegreerde QlikSense BI oplossing. Daarnaast adviseren en begeleiden onze Financiële Consultants graag bij het integreren van de financiële administratie(s).

Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Wij denken graag met u mee!

Plan een afspraak met een van onze specialisten

Ridder iQ Cursussen

Naast onze consultancy kunt u ook gebruikmaken van de klassikale cursussen die wij aanbieden. Deze cursussen volgt u in ons compleet ingerichte leslokaal in Zele of Harderwijk (Nederland). Binnen Ridder iQ worden uiteraard diverse processen doorlopen. Wij hebben voor een groot gedeelte van deze processen verschillende cursussen ontwikkeld. Ridder iQ Basis is een algemene opstartcursus voor alle eindgebruikers van Ridder iQ. In één dag leert u hoe u Ridder iQ volledig naar uw hand kunt zetten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om per onderdeel, dat voor uw functie van toepassing is, vervolgcursussen te volgen. Bijvoorbeeld de cursus Ridder iQ Werkvoorbereiding. Een tweedaagse cursus voor de gevorderde Ridder iQ gebruiker. In deze cursus wordt ingegaan op de opbouw van artikelen, bewerkingen en uitbesteed werk. Wilt u meer weten over het werken met voorraad binnen Ridder iQ, of bent u inkoper bij uw bedrijf? Dan biedt de cursus Ridder iQ Voorraad- en inkoopadministratie de oplossing. Tijdens deze cursus wordt u in één dag meegenomen in de wereld van voorraadinstellingen, behoeftes, magazijnoverboekingen, inkoopoffertes- en orders en goederenontvangsten.

Liever wat meer de diepte in en zelf rapporten, grafieken en gecalculeerde kolommen maken? Neem dan deel aan de cursus Ridder iQ Rapport generator (twee dagen) of Ridder iQ Gecalculeerde & grafieken (één dag). Tijdens deze cursussen wordt er dieper in gegaan op de database van Ridder iQ. Enige basiskennis van Ridder iQ is hierbij aan te raden.

Actueel cursusaanbod

Ridder iQ - Cursus inkoop

Onze supportafdeling

Ook na de implementatie (live gang) bieden wij onze klanten altijd de juiste ondersteuning. Er staat een kundige supportafdeling ter beschikking. Op die manier helpen wij u om het maximale uit onze software te halen. Ook hebben wij een online portal ontwikkeld. Via deze portal heeft u een eenvoudig overzicht van de calls die in behandeling zijn met de geplande opleverdatum. Daarnaast kunt u zelf eenvoudig een nieuwe call aanmaken, onze FAQ raadplegen of de meest actuele versies bekijken.

Direct naar onze portal